Exempel på balkonger vi byggt

Vi på WMP Balkong har stor vana och erfarenhet av att bygga balkonger mot gatan i känsliga stadsmiljöer. Vi utformar balkongerna så att de harmonierar med fasaderna som ofta är kulturhistoriskt känsliga och speciella. Vi hjälper till att söka alla nödvändiga handlingar, och vet vad som krävs för att få bygga mot gatan. Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning

REFERENSER

Våra kunder säger..

”Under hösten 2019 byggde WMP fyra balkonger med platsgjutna plattor och räcken i smide på vårt hus från 1878 som omfattas av en detaljplan med skydds- och varsamhetsbestämmelser. Mycket höga krav på ändringar ställs på ett hus som detta.

Entreprenaden genomfördes i ett tätt samarbete med föreningen. WMP:s projektledning och hantverkare var mycket professionella och lyhörda. Och de utförde ett mycket gott arbete. Lugnt och fint och med stort hänsynstagande till oss boende. Tidplan och kostnadsramar innehölls. Den varsamhetssakkunnige uttryckte vid sin besiktning sin stora beundran för utförandet. En gammal sanning gör sig påmind: En bra process leder till ett bra resultat. Med detta sagt är WMP Balkong AB en entreprenör vi verkligen kan rekommendera.”

Rune Elofsson, Brf Larmtrumman 2, Göteborg

”WMP Balkong har för vår bostadsrättsförenings räkning svarat för utbyte av ca 100 år gamla balkonger samt genomfört renoveringar av befintliga kungsbalkonger. Föreningens byggnad är belägen på Östermalm, Stockholm. Arbetena har bedrivits i form av totalentreprenader. Föreningen är mycket nöjd med hur arbetet bedrivits, att kostnads- och tidsramar innehållits, samt att slutprodukten har en utmärkt kvalitet till ett rimligt pris.

Vi vill vidare framhålla det goda samarbetet mellan föreningen och WMP samt att WMP genomfört uppdragen med minsta möjliga störning för medlemmarna”

Kenneth Gralde & Håkan Jonforsen, BRF Näktergalen 27

”Efter en noggrann upphandling valdes WMP Balkong AB inför restaureringen/ombyggnaden, under första halvåret 2019, av husets gamla balkonger från 1927. WMP Balkong visade stor lyhördhet beträffande föreningens önskemål om att tillse att balkongerna skulle behålla sitt ursprungliga utseende men samtidigt uppfylla moderna tekniska krav. Entreprenaden sköttes smidigt och slutresultatet blev mycket bra.”

Jan Axelsson, Ordförande Brf Norrtälje 18

Kontakta oss för rådfrågning eller kostnadsfri offert

Vare sig du fortfarande funderar eller redan har beslutat dig för att bygga/renovera balkonger eller renovera fasad är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna att komma vidare i processen.

    Jag godkänner integritetspolicyn