Balkonger som anpassas efter fasaden

Vi på WMP Balkong har en lång vana och erfarenhet av att bygga balkonger mot gatan i känsliga stadsmiljöer. Balkongerna anpassas så att de harmonierar med fasaderna som ofta är kulturhistoriskt känsliga och speciella. Vi vägleder er till hur ni ska gå till väga för att söka alla nödvändiga handlingar, och vi vet vad som krävs för att få bygga er balkong mot gatan. Kontakta oss så berättar vi mer!

REFERENSER

Våra kunder säger..

”Under hösten 2019 byggde WMP balkong fyra balkonger med platsgjutna plattor och räcken i smide på vårt hus från 1878 som omfattas av en detaljplan med skydds- och varsamhetsbestämmelser. Mycket höga krav på ändringar ställs på ett hus som detta.

Entreprenaden genomfördes i ett tätt samarbete med föreningen. WMP:s projektledning och hantverkare var mycket professionella och lyhörda. Och de utförde ett mycket gott arbete. Lugnt och fint och med stort hänsynstagande till oss alla boende. Uppsatt tidsplan och kostnadsramar innehölls enligt avtalad bestämmelse. Den varsamhetssakkunnige uttryckte vid sin besiktning av sin stora beundran för utförandet. En gammal sanning gör sig såväl påmind: En bra process leder till ett bra resultat. Med detta sagt är WMP Balkong AB en entreprenör vi verkligen kan rekommendera och kan se vidare samarbeten med.”

Rune Elofsson, Brf Larmtrumman 2, Göteborg

”WMP Balkong har för vår bostadsrättsförenings räkning svarat för utbyte av ca 100 år gamla balkonger samt genomfört renoveringar av befintliga kungsbalkonger. Föreningens byggnad är belägen på Östermalm, i Stockholm. Arbetena har bedrivits i form av totalentreprenader. Föreningen är mycket nöjda med hur arbetet bedrivits, att kostnads- och tidsramar innehållits, samt att slutprodukten har en utmärkt kvalitet till ett rimligt pris.

Vi vill vidare framhålla det goda samarbetet mellan föreningen och WMP balkong samt att WMP har genomfört uppdragen med minsta möjliga störning för medlemmarna”

Kenneth Gralde & Håkan Jonforsen, BRF Näktergalen 27

”Efter en noggrann upphandling valdes WMP Balkong AB inför restaureringen och ombyggnaden, under första halvåret 2019, av husets gamla balkonger från 1927. WMP Balkong visade då en stor lyhördhet beträffande föreningens önskemål om att tillse att balkongerna skulle behålla sitt ursprungliga utseende men samtidigt uppfylla moderna tekniska krav. Entreprenaden sköttes smidigt och slutresultatet blev mycket bra.”

Jan Axelsson, Ordförande Brf Norrtälje 18

Kontakta oss för rådfrågning eller för en kostnadsfri offert

Vare sig du fortfarande funderar eller har tagit beslutet om att bygga ny balkong, renovera eller att förbättra eran fasad så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att komma vidare i processen och under diskussion kommer vi fram till bästa lösningen för just er.

    Jag godkänner integritetspolicyn

    Tobias Wikström
    VD

    tobias@wmpbalkong.se
    070-239 88 50