Balkonglösningar av yttersta kvalitet

På WMP Balkong har vi lång erfarenhet av att både renovera samt formge, tillverka och montera balkonger i stadsmiljö. Våra balkonger tillverkas enligt gamla principer men med moderniserade material och med hjälp av den senaste tekniken. Resultatet är balkonger av yttersta kvalitet som är både estetiskt tilltalande samt väl uppfyller dagens alla krav på säkerhet och miljö.

Vi erbjuder totalentreprenad för allt inom balkong och fasad till såväl företag som bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare över hela Stockholm, Uppsala och Göteborg. Vi tar oss an varje projekt med samma kvalitetstänk och handfasta engagemang – oavsett om du bara vill ha hjälp med tillbyggnad av en enskild balkong eller om du förvaltar en större fastighet och önskar renovera eller utöka alla lägenheter med balkonger. I samband med balkongbyggnation kan vi även utföra fasadrenovering på fastigheten om så önskas.

Hör gärna av dig för rådgivning och frågor – eller kontakta oss med dina projektidéer, så tar vi tillsammans fram den mest optimala lösningen för din fastighet!

Loading...

UPPDRAG

Exempel på vad vi gjort tidigare

Hela idén med våra balkonger är att de skall se ut som om de alltid har suttit på huset. Med vår erfarenhet presenterar vi ofta även ett helhetsupplägg för både balkonger och fasad.

Kontakta oss för rådfrågning eller för en kostnadsfri offert

Vare sig du fortfarande funderar eller har tagit beslutet om att bygga ny balkong, renovera eller att förbättra eran fasad så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med att komma vidare i processen och under diskussion kommer vi fram till bästa lösningen för just er.

    Jag godkänner integritetspolicyn

    Tobias Wikström
    VD

    tobias@wmpbalkong.se
    070-239 88 50