Marknadsledande inom fasadrenovering

Vår filosofi är att ett hus med en nyrenoverad fasad från WMP skall se ut som det gjorde när det var nybyggt. När Roland Wikström startade sin bana för mer än 50 år sedan var fasadrenovering i arkitektoniskt och kulturhistoriskt känsliga miljöer den huvudsakliga inriktningen. För 25 år sedan utökade vi fasadverksamheten med balkongbyggnation på framförallt äldre hus. Vi vågar nästan påstå att vi idag i har en smått unik kunskap när det gäller både fasader och balkonger.

Fasaden har en kortare livslängd än själva stommen. Den skall skydda byggnaden från väder och vind och slits med åren. Läs mer om besiktning och analys här.

WMP är en totalentreprenör vilket innebär att vi tar ansvar för både fasaden och (om det behövs), för alla andra nödvändiga reparationer och förbättringar.

Här kan du se ett antal av de fasader vi har gjort. Med vår erfarenhet inom balkongbyggnation presenterar vi ofta ett helhetsupplägg för både fasad och balkonger.

När Roland Wikström startade sin bana för mer än 50 år sedan var fasadrenovering i arkitektoniskt och kulturhistoriskt känsliga miljöer den huvudsakliga inriktningen.