För bostadsrättsföreningar

Att addera balkonger till en existerande fastighet skapar både nya ytor och ökar värdet på lägenheterna. Om ni är en bostadsrättsförening som vill bygga balkonger då är vi på WMP Balkong svaret ni söker. Oavsett om det är en äldre eller en relativt ny fastighet så har vi lösningen för er. Vi utformar balkongerna med hänsyn till den specifika fastighetens exteriör, färgsättning och ålder etc., så att de smälter in naturligt och ser ut som om de alltid suttit där.

Beslut, bygglov, balkong

Processen börjar med att bostadsrättsföreningen kontaktar oss och bokar ett möte. På mötet diskuterar vi utformningen, kostnader samt går igenom arbetsgången steg för steg. Föreningen röstar igenom ett beslut och ger oss klartecken. Vi förbereder då nödvändiga ritningar och skickar in ansökan om bygglov på föreningens vägnar. När bygglovet har beviljats lägger vi upp en detaljerad tidsplan som passar föreningen.

Vi lägger stor vikt vid noggrann planering och effektivitet i varje arbetsmoment för att undvika att störa de boende mer än nödvändigt. Så om er bostadsrättsförening funderar på att bygga balkonger kontakta oss för ett informationsmöte.