Vi hjälper er genom hela processen

Att bygga till balkonger på en existerande fastighet kan verka som ett stort och komplicerat projekt, men det behöver inte vara så svårt. Vi på WMP Balkong har 30 års erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som företag och bostadsrättsföreningar i Stockholm med just detta. Har du bara idén så har vi expertisen och hjälper er mer än gärna genom hela processen. Vi kan erbjuda ett väl utarbetat fullservicekoncept där vi hanterar hela kedjan – från utformningen av balkongerna, arkitektritningar och bygglovsansökan till allt monteringsarbete med efterföljande inspektion och dokumentation.

Skräddarsydda balkonglösningar

Förutom kvaliteten och säkerheten så lägger vi även mycket stor vikt vid det estetiska när vi utformar och bygger våra balkonger. Vare sig det är en sekelskiftesbyggnad eller en betydligt modernare fastighet så har vi lösningen för dig. Vi har inga färdiga modeller utan behandlar varje nytt projekt som unikt och utgår alltid ifrån den existerande fastighetens fasad, tidsanda och färgsättning etc., och skräddarsyr sedan den optimala balkonglösningen för just dig. Balkongernas storlek, form och placering anpassas för att harmonisera med den specifika fastigheten så att balkongerna smälter in naturligt i den befintliga miljön, som om de alltid suttit där.

Så vare sig du fortfarande funderar eller redan har beslutat dig för att bygga en eller flera balkonger kontakta oss på WMP Balkong för rådfrågning. Vi är ett av Stockholms längst verksamma och mest meriterade företag inom balkongbyggnationer, med tusentals framgångsrikt genomförda projekt bakom oss. Vi svarar gärna på dina frågor och hjälper dig att komma vidare.